Canadese aboriginalgroep tekent deal ter ondersteuning van LNG-pijpleiding

(Corrigeert bedrijf in laatste alinea van Shell) door Chevron Corp)

VANCOUVER, 20 november moncler heren (Reuters) Een Canadese gemeenschap uit de Aboriginal heeft een overeenkomst gesloten met Brits moncler jas dames Colombia om een ​​gaspijpleiding op zijn grondgebied te laten bouwen, waarmee het pad wordt geëffend voor meer pacten die vloeibaar aardgas (LNG) exportprojecten in de kuststaten kunnen ondersteunen provincie.

De provincie ondertekende moncler moncleroutlet.nl nederland donderdag een C $ 6 miljoen ($ 5,3 miljoen) pijplijnuitkeringsovereenkomst met de Nisga Nation en zei dat het verwacht de nabije toekomst periactin no rx, lioresal online. soortgelijke deals met andere aboriginal groepen te voltooien.

De Nisga zijn slechts een van de moncler jassen dames sale 23 aboriginal-gemeenschappen die de voorgestelde pijplijnroute overstijgen, die Petronas $ 11 miljard Pacific NorthWest LNG-exportterminal met gasvelden in het noordoosten van British moncler jas heren sale Columbia zou verbinden.

Verwacht wordt dat het Maleisische energiebedrijf moncler dames in www.moncleroutlet.nl staatseigendom voor het moncler jassen einde van het jaar een definitieve investeringsbeslissing moncler jassen heren zal nemen over zijn LNG-project. De Prince Rupert Gas Transmission-pijplijn, die wordt ontwikkeld door TransCanada Corp, zal alleen doorgaan als het Petronas LNG-project wordt goedgekeurd.

Meer dan een dozijn moncler jas heren LNG-terminals zijn moncler sale voorgesteld voor de kustprovincie in moncler outlet sale de Stille Oceaan, terwijl energiebedrijven van over de moncler jas sale hele wereld racen om goedkoop Canadees gas naar internationale markten te exporteren.

Maar onzekerheden rond belastingen, het regelgevingsproces en aboriginal consent hebben de vraag opgeworpen of een van de projecten uiteindelijk zal worden gerealiseerd.

Onder moncler jassen heren sale de benefiet deal, zal British Columbia de Nisga C $ 1 miljoen betalen bij ondertekening, C $ moncler jas outlet 2,5 miljoen wanneer de moncler jassen outlet bouw begint en moncler outlet nog eens C $ 2,5 miljoen als het gas begint te stromen.

De Nisga ontvangt ook een nog te bepalen aandeel van 2018 moncler de C $ 10 miljoen per jaar aan doorlopende voordelen die beschikbaar moncler jas outlet zullen zijn voor alle aboriginal gemeenschappen langs de pijplijn van 900 kilometer (560 mijl).

De provincie heeft eerder soortgelijke deals gesloten met 15 van moncler jas dames sale de 16 aboriginal-gemeenschappen moncleroutlet op de route van een afzonderlijke aardgaspijplijn voor een LNG-project dat door moncler uitverkoop Chevron Corp. werd moncler jassen dames ontwikkeld.

Leave a Reply